Παναγιώτης Πετράκης
Page 2 of 2 • Share •
Page 2 of 2 •
1, 2
Πως σας φαίνετε?
Re: Παναγιώτης Πετράκης
Συμφωνω με τη Βικυ αν και δεν ειχα την ευκαιρια αν τον δω!!!

TiNaKiTreLoGiaPeTraKi- Καμμένος με τα Μυστικα!

-

Αριθμός μηνυμάτων: 1388
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-08-27
Τόπος: Στη δικη μου Εδεμ

Κι εγώ συμφωνώ με την Βίκη...!!
Ο Παναγιώτης είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που στις μερες μας σπανίζει να τον βρεις...!! Σε κάνει χώμα με τα λόγια του και μετά σε βοηθαει να το ξεπερασεις με τα γελια του...!! Απλα ολες μας δεν Εχουμε να πουμε κατι παραπανω γι`αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ...!!! Δεν το Θαυμαζω απλως αλλά χαιρομαι που τον γνωρισα και που μου ειπε λογια τα οποια δυσκολα θα τα ξεχασω...!! Για Εμένα Είναι ένας Άγγελος που μου τον έστειλε η μανούλα μου για να με προσέχει... έστω και από απόσταση...!!
Ο Παναγιώτης είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που στις μερες μας σπανίζει να τον βρεις...!! Σε κάνει χώμα με τα λόγια του και μετά σε βοηθαει να το ξεπερασεις με τα γελια του...!! Απλα ολες μας δεν Εχουμε να πουμε κατι παραπανω γι`αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ...!!! Δεν το Θαυμαζω απλως αλλά χαιρομαι που τον γνωρισα και που μου ειπε λογια τα οποια δυσκολα θα τα ξεχασω...!! Για Εμένα Είναι ένας Άγγελος που μου τον έστειλε η μανούλα μου για να με προσέχει... έστω και από απόσταση...!!

Renaki_Drakoulitsa- Καμμένος με τα Μυστικα!

-

Αριθμός μηνυμάτων: 843
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-09-13
Τόπος: ΛουκαΝορικός Παράδεισος!
Συμφωνω...Με τα λογια του σε κανει χωμα...Οταν δεν εισαι καλα σε προστατευει και σε βοηθαει να ηρεμησεις.Μεχρι τωρα μου εχει σταθει και στις δυσκολες αλλα και στις ευκολες στιγμες της ζωης μου.Απλα τον αγαπαω και θα ειμαι παντα φυλακας αγγελος του.

Ntinaki Agapaei Petraki- Εδεμοφανάκι

-

Αριθμός μηνυμάτων: 259
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-09-09
Page 2 of 2 •
1, 2
Page 2 of 2