Τα Μυστικά Της Εδέμ

Επεισόδια 624-625

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Επεισόδιο 624

100% 100% 
[ 5 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]

Total Votes : 5

Re: Επεισόδια 624-625

Post by anastasia_NorakiLoukakos_ on Fri Dec 09, 2011 3:43 pm

Οκ αντε να συνιθισω τωρα να μην βλεπω το καθιερωμενο αγαπημενο επειοδιο.Μυστικα τελος λοιπον.Δυστιχως βεβαια.Ολες οι σκηνες τελειες και μακαρι να ειχε κι αλλες.Πριν λιγο ειδα το επεισοδιο και παω τωρα για την δευτερη φορα.Οι ηθοποιος που επαιξε την μικρη Στελλα κι εμενα μου θυμισε κατι.Η Φοιβη αρχιζει και μου θυμιζει πολυ τον Μανο και οχι τον Κυριακο.Ο Αρης τελικα το εμαθε οτι ο Λουκας ειναι πατερας του.Λατρεψα την σκηνη Λουκα-Νικολα οταν ο Νικολας του ειπε για την σχεση Μαριου-Ρεγγινας.Και φυσικα λατρεψα τις σκηνες Νορας-Λουκα.Οι σκηνες στην παραλια με συγκινησαν πολυ.Τελικα δεν καταλαβα γιατι η νεα παρεα της Φεγγαροπετρας να μην ειναι αθωα οπως ελεγε το τρεϊλερ?Λοιπον Μυστικα τελος και αντε να συνιθησουμε τωρα.Αχ!

anastasia_NorakiLoukakos_
Καμμένος με τα Μυστικα!
Καμμένος με τα Μυστικα!

Pisces Cat
Αριθμός μηνυμάτων: 1647
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-08-24
Τόπος: στον κοσμο μου

View user profile http://edemopareoula.forumgreek.com

Back to top Go down

Post by ΑΝΝΑ on Fri Dec 09, 2011 3:53 pm

εγω βασικα δεν εκλαψα!!απλα χαρηκα πολυ για το υπεροχο τελος που ειχε αλλα λυπηθηκα εξισου πολυ που αυτη η υπεροχη σειρα εφτασε δυστυχως στο τελος της!!!!!!!!!

βεβαια γελασα κιολας με λουκα-νικολα αλλα και πετρο και αμαλια εκει που εφευγε ο πετρος που παρολο που ηταν φορτισμενη η σκηνη προσπαθουσαν να δειξουν λιγο χιουμορ!!!

τελειο!!!!!!!!!

για το 2ο μερος '15 χρονια μετα' δεν εχω να πω κατι!

αναμενομενο και καταπληκτικη η αναδρομη των 15 χρονων.......

ΤΕΛΕΙΟ!!!!Το πιο ωραιο τελος που θα μπορουσε να δωθει!!!ΘΕΙΚΟ!!!!!!

Δεν εχω κατι αλλο να πω!!

Μπορει να τελειωσαν τα μυστικα αλλα ποτε δεν θα τα ξεχασουμε!!!!!!!

ΑΝΝΑ
Καμμένος με τα Μυστικα!
Καμμένος με τα Μυστικα!

Pisces Tiger
Αριθμός μηνυμάτων: 676
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-09-10
Τόπος: αθηνα

View user profile

Back to top Go down

Post by Renaki_Drakoulitsa on Fri Dec 09, 2011 4:16 pm

ΑΝΝΑ wrote:εγω βασικα δεν εκλαψα!!απλα χαρηκα πολυ για το υπεροχο τελος που ειχε αλλα λυπηθηκα εξισου πολυ που αυτη η υπεροχη σειρα εφτασε δυστυχως στο τελος της!!!!!!!!!

βεβαια γελασα κιολας με λουκα-νικολα αλλα και πετρο και αμαλια εκει που εφευγε ο πετρος που παρολο που ηταν φορτισμενη η σκηνη προσπαθουσαν να δειξουν λιγο χιουμορ!!!

τελειο!!!!!!!!!

για το 2ο μερος '15 χρονια μετα' δεν εχω να πω κατι!

αναμενομενο και καταπληκτικη η αναδρομη των 15 χρονων.......

ΤΕΛΕΙΟ!!!!Το πιο ωραιο τελος που θα μπορουσε να δωθει!!!ΘΕΙΚΟ!!!!!!

Δεν εχω κατι αλλο να πω!!

Μπορει να τελειωσαν τα μυστικα αλλα ποτε δεν θα τα ξεχασουμε!!!!!!!

Εγώ πάλι έκλαψα λιγουλάκι στο Σημείο που η Δάφνη αποχαιρετούσε τον Πατέρα της...Τι σκηνή κι αυτή Χριστέ μου...! ΘΕΑ η Γεωργία σε εκείνη τη σκηνή...! Σε όλο το άλλο το επεισόδιο τα συναισθήματα μου ήταν Ανάμεικτα...!

Renaki_Drakoulitsa
Καμμένος με τα Μυστικα!
Καμμένος με τα Μυστικα!

Capricorn Monkey
Αριθμός μηνυμάτων: 843
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-09-13
Τόπος: ΛουκαΝορικός Παράδεισος!

View user profile

Back to top Go down

Post by Maraki Trelo Gia Petraki on Fri Dec 09, 2011 10:04 pm

respect.......

εκλαψα σε ολο το επεισοδιο.
τι να πρωτοσχολιασω κι ολας....
παμε πρωτο μερος...
η κειδια νταιζης-χρηστου εκπληκτικη!
και μετα η σκηνη στο σπιτι υπεροχη!
τι μπουρδες ελεγε ο στεφανος στην ερη μας?
αλλα ευτιχως το διορθωσε το πραγμα...!
ειχα πλανταξει στο κλαμα σε αυτες τις σκηνες....!

καλα ποσο της πηγαινει της αντιγονης το ροζ!πολυ ομορφη ηταν!
ο ρουσσος εφυγε και πηγε μακρυα...!
η μελιτα τα θυμηθηκε ολα...!
η αντιγονη ψιλοκαταλαβε ποιος ηταν στη φωτο.....

ο αραβαντινος τελεικα τα ειχε τα διαμαντια...!αλλα δεν πολυ καταλαβα....εδωσε 4 στον αστυνομο και τα αλλα τι τα εκανε?τα κρατησε?
επεισης στη οικογενειακη σκηνη αραβαντινου παιδιων του μου αρεσε το καληνυχτα....!

και πολυ λυπηθηκα που πεθανε ο ηλιας....!θεεικη η ερμηνια της γεωργιας...!

δευτερο μερος....

15 χρονια μετα....

λατρεψα λουκα-αρη...!καλα ο αρης σχεδον ιδιος η νταιζη!
η φοιβη πολυ φαση!πως φαινεται οτι κυλα στο αιμα της κυριακος...!
η στελλα ταλενταρα στη ζωγραφικη!προσοχη μικρη τι σου ειπε η θεια εριεττα!οχι αλλους πινακες!δικες σου ιδεες!αυτη η μικρη πηρε απο τον αραβαντινο!
η ρεγγινα κουκλαρα...!
και ο μαριος και ο ηλιας και ο αγγελος...!
ερωτοχτηπιμενα τα παιδια της εδεμ...!

η στελλα(μεγαλη) ειχε παρκινσον η μου φανηκε?
ο πετρος εσπασε ολα τα ρεκορ!μεχρι και του οδυσσεα...!
γιατι το αλλο το κουφο?η μελιτα να βοηθαει απορες οικογενειες!?
η νορα θεα!
η μαριλια πηρε ιδικοτητα!!!!!!!!!!!!!!!
η ερη με το στεφανο υπεροχοι!

και παω στο φιναλε μας....
η νυχτα των λεοντιδων...!

δεν μου πολυαρεσε ειναι η αληθεια που εβαλαν το what a wonderful world...!
η φοιβη που ευχηθηκε θελω να γινω πλουσια!!!!!!!ελεος!

ναι τελικα δεν ειναι ολα σκονη στον ανεμο....υπαρχει η εδεμ,εσεις που τη ζωντανεψατε στις τηλεορασεις μας και εμεις που σας στηρίξαμε βλεποντας καθημερινα και ανελιπως καθε επεισοδιο της καθημερινης αυτης σειρας.
εδεμ χωρις μυστικα.
τωρα μπορουμε να γελασουμε ολοι ελευθερα.
γιατι τιποτα δεν εχει αλλαξει αλλα και τιποτα δεν ειναι οπως παλια.για αυτο γελα, γελα πουλι μου γελα....γελα ειναι η ζωη μια τρελα....!
μου αρεσαν τα flashback....!και η ανταλαγη σκηνων παροντος και παρελθοντος....!
και αυτη η τελευταια αγκαλια.....η τελευταια σκηνη των μυστικων της εδεμ....

ναι λοιπον μυστικα τελος....
αλλα ας μην πουμε αντιο....
ας πουμε καληνυχτα....λες και θα ξανασυναντιθουμε.....λες και θα βρεθουμε ξανα πολυ συντομα....γιατι τα μυστικα θα ειναι για παντα μεσα στην καρδια μας....!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.....ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ....!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....!

αν η αγαπη ειναι ονειρο ποτε να μην ξυπνησω,μα αν συμβαινει στη ζωη μακαρι να τη ζησω... (ναι εγω το σκεφτηκα αυτο...!)

Maraki Trelo Gia Petraki
Aπόλυτη Ελληνίδα διαχειρίστρια!

Pisces Cat
Αριθμός μηνυμάτων: 2007
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-08-23
Τόπος: ston kosmo m!!!

View user profile http://klemmenaoneiramega.forumgreek.com

Back to top Go down

Post by TiNaKiTreLoGiaPeTraKi on Fri Dec 09, 2011 11:19 pm

Μαρια με εκανες κι εκλαψα!!!

TiNaKiTreLoGiaPeTraKi
Καμμένος με τα Μυστικα!
Καμμένος με τα Μυστικα!

Sagittarius Rat
Αριθμός μηνυμάτων: 1388
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-08-27
Τόπος: Στη δικη μου Εδεμ

View user profile http://panagiothspetrakhs.chocoforum.com/

Back to top Go down

Post by Raven on Fri Dec 09, 2011 11:20 pm

Μαράκη βαλτή είσαι? 5972

Η μοναδική στιγμή που το μυαλό ενώνεται τόσο δυνατά με τη καρδιά, είναι όταν κλαίμε.Το μυαλό δίνει εικόνες και η καρδιά συναισθήματα!

Raven

Capricorn Rat
Αριθμός μηνυμάτων: 2463
Τόπος: Ηλιούπολη Αττικής

View user profile

Back to top Go down

Post by Maraki Trelo Gia Petraki on Sat Dec 10, 2011 7:47 pm

XriStinaKi Love PeTraKi wrote:Μαρια με εκανες κι εκλαψα!!!
αληθεια?εεε τοσο κλαμα εριξα σε ολο το επεισοδιο ε οσο να ναι επιρεαστηκα...!

αν η αγαπη ειναι ονειρο ποτε να μην ξυπνησω,μα αν συμβαινει στη ζωη μακαρι να τη ζησω... (ναι εγω το σκεφτηκα αυτο...!)

Maraki Trelo Gia Petraki

Pisces Cat

Back to top Go down

Post by Maraki Trelo Gia Petraki on Sat Dec 10, 2011 7:48 pm

Nikou wrote:Μαράκη βαλτή είσαι? 5972
οχι......δεν ειμαι......αυτα τα λεω επειδη τα πιστευω.....και ελπιζω να μας βαλλουν την αγαπημενη μας σειρα σε επαναλυψη πολλες πολλες φορες!

Maraki Trelo Gia Petraki

Pisces Cat

Back to top Go down

Post by ΑΝΝΑ on Sat Dec 10, 2011 7:48 pm

μαρακι τα ειπες οπως επρεπε!!

συγκινητικα οπως ακριβως αξιζουν σε αυτη την τελεια σειρα!!!!

ΑΝΝΑ
Καμμένος με τα Μυστικα!
Καμμένος με τα Μυστικα!

Pisces Tiger
Αριθμός μηνυμάτων: 676
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-09-10
Τόπος: αθηνα

View user profile

Back to top Go down

Post by LoukNor on Wed Dec 28, 2011 4:36 pm

Nα βάλω και σε αυτό το φόρουμ το σεντονάκι μου το οποίο το έχω γράψει από τις 9 του μήνα και όποιος αντέξει να το διαβάσει καλή ανάγνωση Razz

Η 1η σκηνή αν και λυπητερή καλογυρισμένη με αρκετά καλά εφέ!...Συνάντηση στο σπίτι του Στέφανου πολύ καλή σκηνή ,εξαιρετικοί όλοι τους ... μόνο το αυτό οτί η Νταίζη θα λείψει σε όλους να μην έλεγαν

Στέφανος-Αντιγόνη:πολύ καλή σκηνή ,συναισθηματικά φορτισμένη με αλήθεις που πονάνε.Ο Στέφανος έβγαλε από μέσα του τα όσα τον ''έπνιγαν'' και η κυρία Παπαδημητρίου ακόμη και σιωπηλή ήταν μοναδική στο ρόλο της!

Σχόλιο Αστεριού οτί η Νόρα είναι όμορφη και εκείνη άρχισε να κοιτάζεται και να χαμογελά θεάαα! λάτρεψα!

Πέτρος-Αμαλία:πολύ γλυκιά σκηνή , η Αμαλία δυναμική να τον ρωτάει τι ρούζα θέλει να του βάλει στη βαλίτσα και ο Πέτρος να της λέει πως θα την έχει πάντα μαζί του!...Όντως δεν έπρεπε να φύγει τώρα που το παιδί του δεν ήταν καλά αλλά σε κάποια σημεία είχε και τα δίκια της η Αμαλία στο πόσο μπορεί να βοηθήσει!...(πολύ όμορφος ο Κατρανίδης στο ''σκάφος'' του!)

Πέτρος-Νόρα-Λουκάς: υπέροχη η σκηνή ,εξαιρετικοί και οι 3! Μου είχαν λείψει οι δικηγόροι της σειράς να συζητούν μαζί χαλαρά ,ευχάριστα ,μενω συγκεκριμένα στο σημείο Π:Λουκά να την ακούς τη Νόρα ,σας αγάπησα! Ν-Λ:ποιάνουν τα χέρια τους ( )! Λ:το αξίζαμε!...το πιο υπέροχο σημείο της σκηνή τόσο ειλικρινές με τόσα συναισθήματα!

Η πλάκα Λουκά-Νικόλα περί γκρεμίσματος χαριτωμένη!

Πολύ όμορφος ο αποχαιρετισμός Μελίτας-Πέτρου και Αμαλίας-Πέτρου (οι αγκαλιές και των δυο έδειχναν πως δε θέλουν να φύγει ο Πέτρος!)

Εύα-Λευτέρης-Νικόλας-Δάφνη:όμορφη σκηνούλα με το Νικόλα να παίρνει πληροφορίες αν ο Λευτέρης κοιμάται βαρυά και η Εύα να συμβουλεύεται τη Δάφνη κατά κάποιο τρόπο αν έκανε καλά που έδωσε τη φωτογραφία

Αραβαντινός-Λουκάς-Έρη:Πάλι ψέμματα τους είπε ο Αραβαντινός; Δεν περίμενα την Ερη να τον πει πατέρα και φαίνεται πόσο ήθελε να τον κρατήσει εκεί και από την άλλη ο Λουκά ρώταγε αν είναι ανάγκη να βρίσκονται σε δύκολη θέση για να επιστρέψει ο πατέρας τους ,καλές ερμηνείς και από τους 3! (btw καλά έκανε ο Αραβαντινός και έστειλε κάποια διαμάντια στον Παναγιώτη αν και δε συμφωνώ με τη συμφωνία αστυνόμου-Αραβαντινού)

Στέφανος-Έρη:καλά όταν τον άκουγα να της λέει να χωρίσουν και να πάρουν αποστάσεις έλεγα μα καλά τι λέει ,ίμαρτον....η σκηνή τους στο αεροδρόμιο πάντως πολύ γλυκιά <<έχω δυο εισητήρια για Παρίσι και δυο για Αμρική που θες να πάμε;>> γλύκες και το φιλάκι τους!

Δάφνη-Ηλίας:για τον κύριο Ηλία πόσο λυπήθηκα θα ήθελα να είναι εκεί και μετά από χρόνια να τους βλέπει και να λέει αυτό που είχε πει <<αυτή είναι η παρέα της φεγγαρόπετρας 6 χαρούμενα παιδιά>>.η Δάφνη όταν είδε τον πατέρα της έτσι τρελάθηκε και χώθηκε στην αγκαλιά του κλαίγοντας και δίνοντας του υπόσχεση οτί θα του φροντίσει τον κήπο του! (επίσης μου άρεσε όταν η Δάφνη με το Νικόλα χάρηκαν που ο κυρ Ηλίας θυμήθηκε και τα ξεκαθάρισε στο μυαλό τους!)

Νόρα-Λουκάς-Έρη:πολύ ωραίος αποχαιρετισμός και πολύ γλυκιά η τεράστια αγκαλιά και των τριών ( γέλασα επίσης με Λ:όσο σκέφτομαι τη Ρεγγίνα μου στη βάφτιση της να κλαίει ,δε μπορώ ....Ν:άσχετο Λουκά )

15 χρόνια μετά (δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να δω κάτι πιο κοντίνο για παράδειγμα 5 χρόνια μετά.15 χρόνια λοιπόν μετά και αυτό που είδα μου άρεσε πάρα πολύ οι χαρακτήρες ήταν πιο ώριμοι βέβαια αλλά λάτρεψα του οτί ήταν αναλοίωτοι και ακόμη παιδιά <3)

Νόρα-Λουκάς:να τώρα αυτά τα Βενέτη από τη Νόρα ακούω και λιώνω !Τι να πω;! Υπέροχοι και οι δύο τους στη σκηνή στο γραφείο ,η αγκαλιά τους! ο Λουκάς που της είπε οτί του είχε υποσχεθεί να μην τον αφήσει να μεγαλώσει και του απάντησε οτί εκείνος δε μεγάλωσε απλά οι άλλοι μεγαλώνουν !Μετά που την έβαλε να κάτσει στα πόδια του και κάναν αστειάκια και ήταν πάλι αγκαλίτσα και μίλησαν για τη νύχτα τους! (αν έβλεπα και φιλιά θα είχα καραλιώσει το παραδέχομαι ,κρίμα που δε μας τους έδειξαν να δίνουν έστω και ένα φιλάκι!-και η αναφορά στο παρελθόν εξαιρετική!)

Λουκάς-Νικόλας:Ο τρόπος που το ξεφούρνισε ο Νικόλα στο Λουκά για Μάριο και Ρεγγίνα ,όλα τα λεφτά κλασσικός Νικόλας και Λουκάς να κουβεντιάζουν ,να πειράζονται και να κάνουν πλάκα!

Εύα-Μαρίλια-Αγγέλα-Λευτέρης-Άγγελος-Φοίβη: Ωραία η υποδοχή της Μαρίλιας για τα συγχαρητήρια! αυτή η Φοίβη αν πάρει από τον παππού Κυριάκο θα προκόψει (και οι αντοδράσεις Εύας-Αγγέλα-Λευτέρη όταν άκουσαν για τα σχέδια πολύ εύστοχες)Razz...Πολύ γλυκό σημείο εκεί που η Εύα αγκάλιασε τα παιδιά της!

Δάφνη-Νικόλας-Μάριος-Ηλίας:έκαναν πλάκα τα αγοράκια μεταξύ τους και η Δάφνη δεν ήξερε πως να τους συμμαζέψει...εκεί που είπε στο γιο της τη γνώμη της για το τι να βάλει που τόσο ήθελε τη συμβουλή της και τελιά διάλεξε άλλο ο Μάριος.Αγακλίτσα και φιλάκι στο μάγουλο Δάφνη-Νικόλα πολύ γλυκούλιαααααα!

Νόρα-Στέλλα-Ρεγγίνα-Στέλλα junior:οι σποντίτσες της Στέλλας αμάν!...η αγκαλιά Νόρας-Ρεγγίνας μου άρεσε πάρα πολύ! και γενικά τα όσα έλεγε η Νόρα στις κόρες της μου φάνηκαν πολύ όμορφα και γεμάτα αγάπη προς αυτές χωρίς να λύπει φυσικά το χίουμορ ...Αργότερα όταν ήραθαν και οι Στέφανος-Έρη πολύ καλή σκηνή επόισης (καλέ η Ερριέτα γιατί μιλούσε έτσι στην αρχή; )

Ό Θεοχάρης Ιωαννίδης δε με ξετρέλανε αλλά η σκηνή στο νεκροταφείο Άρη-Λουκά δόθηκε πολύ όμορφα όπως και οτί είπε στον πατέρα του να συνεχίζει να διαχειρίζεται την περιουσία του

Πολύ όμορφη η σχέση Αμαλίας-Νεφέλης και χάρηκα πολύ που η Μελίτα ήταν καλά και χαρούμενη και που ο Πέτρος επέστρεφε!

Πολύ καλή και η σκηνούλα Στέλλας-Αμαλίας

Και πάμε στη νύχτα των Λεονιτδών
η παρέα των παιδιών τους δε με άγγιξε αλλά ήταν μια ευχάριστη εικόνα (επίσης τα παιδιά τους θα μπορούσαν σε κάποια σημεία να είναι πιο ευγενικά ,αλλά ας μην ασχοληθώ τόσο με αυτά και να παω στη μία και μοναδική ,κανονική παρέα)
Η παρέα της φεγγαρόπετρας όμως έδωσε ρέστα για ακόμη μία φορά πραγματικά!Μου άρεσε που η Δάφνη όπως τότε τους είχε πει <κοιτάξτε πέφτου αστέρια>> έτσι και τώρα ήταν αυτή που είπε πρώτη <<άρχισαν>> εννοώντας τα αστέρια που έπεφταν και ξεκινάει το dust ine the wind και δείχνει ένα flashback απλά μοναδικό ,σκηνές όλων των ηρώων από όλους τους κύκλους ,ευχάριστες σκηνές της παρέας μα γέλια και χαρές και σκηνές γλυκές των ζευγαριών ,καθώς και συγκινητικές επίσης και σκηνές των υπολοιπων ηρώων! Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το μύνημα που πέρασε όταν είπαν οτί έχουν την αγάπη τους και τη φιλία τους και δεν έχουν πια μυστικά ανάμεσα τους έτσι λειπόν τίποτα δεν είναι σκόνη στον άνεμο αφού έχουν ο ένας τον άλλον ,τη φιλία και την αγάπη τους για αυτό <<γέλα πουλί μου γέλλα είναι η ζωή μια τρέλα>> η παρέα να τραγουδά και να δείχνει φλασμπακ τα παιδιά στην κατασκήνωση το 1993 να τραγουδούν και να το χαίρονται και μετά φλασμπακ από τις ευχές τους με το να ακούγονται τα θέλω τους και να τους δείχνει να σκαρφαλώνουν στα βραχάκια και να φωνάζουν στααστέρια τα όνειρα τους! Έτσι λοιπόν μια κυκλική αγκαλιά και ομαδική κλείνοντας με τον πιο αισιόδοξο τρόπο και μάτια υγρά που φαντάζομαι δεν ήταν μόνο του σεναρίου (είχαν συγκινηθεί πραγματικάα!)
-Αναφορά στο Μάνο μπορεί να μην έγινε αλλά τον είχαν τα φλασμπακ και αυτό δείχνει οτί ήταν και είναι μέρος της φεγγαρόπετρας και αυτό δεν αλλάζει (αν ερχόταν θα ήθελα να έρθει μόνος ως 6ος της παρέας και όχι ως σύντροφος της Εύας δε θα έστεκε και θα ήταν άδικο και για το Λευτέρη!

Υ.γ:Κούκλα η Αντιγόνη(Δρακουλάκη) και με την περούκα
Υ.γ2:τελικά συνδυασμός και των 2 τραγουδιών dust in the wind με φλασμπακ και γέλα πουλί μου γέλκα με φλασμπακ και ευχές των φεγγαροπετραίων και φυσικά στο κλείσιμο για να δείξει την αισιοδοξία!
Υ.γ3:θα ήθελα να δω ΛουκαΝορικό φιλί όπως είπα και πιο πριν (ε μας είχαν κακομάθει ισίως στο 2ο κύκλο και χθες δεν είχαμε Sad έχε χάρη που ήταν γλύκες στις μεταξύ τους σκηνές <3
Υ.γ4:δεν έχω συνηδητοποιήσει ακόμη οτί τέλειωσαν τα μυστικά ,τα οποία γέμισαν τα απογεύματα μου χαρά ,φιλία ,έρωτα ,αγάπη ,συκίνηση ,γέλια και μυστήριο ( ) θα μου λείψουν πολύ από τα πογεύματα μου πάλι καλά που υπάρχουν οι επαναλήψεις ,youtube και online επεισόδια (ελπίζω όταν παιχτούν σε επανάληψη να έχουμε την ευκαιρία να ξανασχολιάσουμε τα επεισόδια εδώ και ίσως να σχολιάσουμε και αυτά στα οποία δεν είχε ανοιχτεί θέμα επειδή ακόμη δεν είχε φτιαχτεί το φόρουμ)
Y.γ5: Καλέ πόσα είπα;

Τέλειο από εμένα

LoukNor
Μυστικοφανάκι
Μυστικοφανάκι

Libra Buffalo
Αριθμός μηνυμάτων: 195
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-08-25
Τόπος: Athens

View user profile

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2