Παναγιωτης Πετρακης «Βοτανικό!»
Page 2 of 2 • Share •
Page 2 of 2 •
1, 2
Re: Παναγιωτης Πετρακης «Βοτανικό!»
Sorry Χριστίνα μου δεν τα είχα δει όταν το postαρα

Raven- Aπόλυτη Ελληνίδα διαχειρίστρια!

-

Αριθμός μηνυμάτων: 2463
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-08-23
Τόπος: Ηλιούπολη Αττικής

TiNaKiTreLoGiaPeTraKi- Καμμένος με τα Μυστικα!

-

Αριθμός μηνυμάτων: 1388
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-08-27
Τόπος: Στη δικη μου Εδεμ

Πήγα στα γενέθλια μου και ήταν υπέροχος...Μία Νατάσσα Θεοδωρίδου καλύτερη από ποτέ,πετούσε κάτι ατακάρες πάνω στην σκηνή θεά προσκυνώ.Ειδικά όταν ήταν να πει το ντουέτο με τον Παναγιώτη είχε πολύ γέλιο...Η κ.Μαρινέλλα καταπληκτική αν και δεν είναι της ηλικίας μου...Και τέλος το καμάρι μου...υπέροχος...τα λόγια είναι περιττά...να σχολιάσω την αρτιότητα του?την σκηνική του παρουσία?τις φωνές,τα ουρλιαχτά,τα χειροκροτήματα και την αποθέωση που είχε ή το υπέροχο flamengo που χόρεψε στο τέλος????Υπέροχος σε όλα....Και το πρώτο Χρόνια Πολλά φέτος το πήρα από το είδωλό μου στο καμαρίνι...
Σας προτείνω να πάτε ανεπιφύλακτα.Η είσοδος στο bar με αναψυκτικό είναι 5 Ευρώ και με ποτό 15.Εγώ έκατσα σε τραπέζι στον εξώστη και έδωσα 100 Ευρώ αλλά έχει υπέροχη οπτική γωνία.
Υ.Γ.Την μέρα που έτυχε να πάω ήταν και η βιντεοσκόπηση του προγράμματος.
Σας προτείνω να πάτε ανεπιφύλακτα.Η είσοδος στο bar με αναψυκτικό είναι 5 Ευρώ και με ποτό 15.Εγώ έκατσα σε τραπέζι στον εξώστη και έδωσα 100 Ευρώ αλλά έχει υπέροχη οπτική γωνία.
Υ.Γ.Την μέρα που έτυχε να πάω ήταν και η βιντεοσκόπηση του προγράμματος.

Ntinaki Agapaei Petraki- Εδεμοφανάκι

-

Αριθμός μηνυμάτων: 259
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-09-09
Μάλλον παίζει να πάω με μια φίλη μου από τη Σχολή... ψηνόμαστε για ποτάκι στο μπαρ...! Αχ Τέλεια... τώρα το πότε μάλλον κατά το Τέλος του μήνα θα έχω πάει...!!

Renaki_Drakoulitsa- Καμμένος με τα Μυστικα!

-

Αριθμός μηνυμάτων: 843
Ημερομηνία εγγραφής: 2011-09-13
Τόπος: ΛουκαΝορικός Παράδεισος!
Page 2 of 2 •
1, 2
Page 2 of 2